Ziołowa Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym
Ziołowa Sałatka z grillowanego makaronu warzywnego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 162 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, makaron tricolor fusilli, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym, Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym, oraz Pastan i sałatka jarzynowa z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym niemetalowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności 2-galonowej, wymieszaj dressing, włoską przyprawę, paprykę, cukinię, bakłażana i cebulę; odwróć się, aby płaszcz. Przykryć lub uszczelnić torbę; odstawić na 1 godzinę, aby zmieszać smaki.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić; odstawić.
Grill gazowy lub węglowy.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok") lub umieścić bezpośrednio na stojaku grillowym; rezerwa dressing.
Umieść kosz grillowy na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 do 15 minut, obracając warzywa i szczotkując sosem raz, do miękkości.
W dużej misce połączyć makaron z reserved dressing, sól i pieprz. Warzywa pokroić w kostkę; złożyć do makaronu w misce.
Posypać serem na wierzch.