Zimowy Minestrone

Zimowy Minestrone
Przepis zimowy Minestrone może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 2 godziny. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Niewiele osób lubiło tę zupę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz Seler, Pomidory w puszkach, kapustę savoy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zimowy Minestrone, Zimowy Minestrone, oraz Zimowy Minestrone.

Instrukcje

1
Pancetta, cebula, seler i marchew gotować w oleju w szerokim 7-do 9-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przygotowując chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyciąć łodygi z chard i posiekać łodygi, zastrzegając liście. Wymieszać łodygi chard do mieszaniny pancetta z czosnkiem, 1 łyżeczka soli, i 3/4 łyżeczka pieprzu i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są bardzo miękkie i zaczynają trzymać się dna garnka, o 45 minut w sumie. (Odstawić liście boczniaka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wciśnij warzywa na jedną stronę garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj pastę pomidorową do oczyszczonego obszaru i gotuj, stale mieszając, aż zacznie się karmelizować, około 2 minut. Wymieszać pastę do warzyw i gotować, mieszając, 2 protokół. (Pasta może przyklejać się do garnka, ale nie pozwól, aby się spaliła.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Pomidory wymieszać z sokiem, rozbijając łyżką, następnie dodać gorącą wodę (3 ćwiartki), skrobając wszelkie brązowe kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przynieś na wolnym ogniu. Wymieszać z kapustą, escarole i skórką z parmezanu. Dusić, pod przykryciem, aż zielenie będą miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
ParmezanParmezan
KapustaKapusta
ZieloniZieloni
WołowinaWołowina
7
Grubo posiekać liście boczniaka i wymieszać z zupą wraz z fasolą. Dusić, częściowo pokryte, 10 minut. Wyrzucić skórkę. Doprawić solą i pieprzem. Jeśli używasz ditalini, mieszaj tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
DitaliniDitalini
FasolaFasola
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WołowinaWołowina
ZupaZupa
1
Zupa, bez makaronu, może być wykonana 2 dni wcześniej i schłodzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn