Zimowe-zielone obroty
Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 82 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona dynia zimowa i cebula, Zwiędłe Zimowe Zielenie, oraz Zimowe Warzywa I Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać oliwę z oliwek.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować 2 minuty więcej.
Dodaj szwajcarską chard i zieleninę z mniszka lekarskiego na patelnię w dużych garściach i gotuj, mieszając, aż jakakolwiek ciecz zostanie odparowana.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i wymieszać z parmezanem, ricottą, jajkiem, solą i pieprzem.
Masło rozpuścić w małym rondelku. Rozwiń Filo i przykryj wilgotnym ręcznikiem. Pracując z 1 arkuszem phyllo na raz, ułóż arkusz tak, aby krótka strona była skierowana do ciebie.
Wytnij arkusz wzdłuż na trzy równe paski i obficie posmaruj każdy pasek masłem.
Umieść czubatą łyżkę. zieleni na dole każdego paska phyllo, lekko od środka. Złóż ciasto, aby utworzyć trójkąt, a następnie kontynuuj składanie i obracanie (tak jak składasz flagę), aby uzyskać obrót.
Umyj wierzch masłem i połóż na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałą phyllo, zieleniną i masłem.
Piec gotowe obroty, aż nadmuchane i brązowy, o 30 protokół.