Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 272 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, sałatę rzymską, gruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowym, Zimowa sałatka Jagodowa wieniec w / Lemon Poppyseed Dressing, oraz Zimowa sałatka owocowa z sosem cytrynowo-makowym.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym połącz cukier, sok z cytryny, cebulę, musztardę i sól. Proces aż do dobrze wymieszane. Gdy maszyna nadal działa, dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, aż mieszanina będzie gęsta i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Musztarda
Cebula
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj mak i przetworzyć jeszcze kilka sekund, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makowiec
3
W dużej misce do serwowania, wymieszać sałatę rzymską, rozdrobniony ser szwajcarski, nerkowce, suszone żurawiny, jabłko, i gruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Ser Szwajcarski
Orzechy Nerkowca
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę