Ziemniaki Zapiekane

Ziemniaki Zapiekane
Zapiekane ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, paprykę, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ziemniaki Zapiekane, Ziemniaki Zapiekane, oraz Ziemniaki Zapiekane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na małym ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj na średnim ogniu stale ubijając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy. Wmieszać zielony pieprz i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Warstwa połowa ziemniaków w lekko nasmarowanym 13" x 9 " naczyniu do pieczenia. Łyżka pół sosu na ziemniaki; top z połową sera. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami ziemniaków, sosem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 425 przez 30 minut. Odsłonić i posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec 15 więcej minut lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn