Ziemniaki z czarnej fasoli i kukurydzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj czarną fasolę i ziemniaki na wierzchu kukurydzy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 269 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka sera cheddar-jack, salsa, kukurydza pełnoziarnista i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ziemniaki Z Czarnej Fasoli Santa Fe, Chleb Kukurydziany Zapiekanka Chili Z Czarną Fasolą, oraz Miód-Limonka, Czarna Fasola, Kukurydza Faszerowana Słodkimi Ziemniakami.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; ułóż w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 10 minut, obracanie i przestawianie ziemniaków po 5 minutach.
Podczas gotowania ziemniaków, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i następne 3 składniki; smażyć 3 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj fasolę, kukurydza, i salsa; gotować 4 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Ziemniaki podzielić wzdłuż, kroić na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę. Puch z widelcem. Łyżka około 1 szklanka mieszanki fasoli na każdym ziemniaku. Top każdej porcji równomiernie z serem i kolendry.