Ziemniaki Faszerowane Krabem

Ziemniaki Faszerowane Krabem
Ziemniaki nadziewane Krabem to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 666 kalorii, 28g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Ziemniaki Faszerowane Krabem, Zapiekane Ziemniaki Faszerowane Krabem, oraz Krab Faszerowany Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij pasek o szerokości 1 cala od góry każdego pieczonego ziemniaka. Ostrożnie wyjąć miąższ, pozostawiając skorupki nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2
Miąższ utrzeć z masłem i śmietaną bitą; wymieszać z krabem i 3 dodatkami. Łyżkę równomiernie do skorupek i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
CrabmeatCrabmeat
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
4
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn