Zielony Sos Oliwkowy

Zielony Sos Oliwkowy
Zielony sos Oliwkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką oliwki, pietruszkę płaską, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Zielone oliwkowe Gnocchi z sosem z zielonych oliwek, Zielony Sos Oliwkowy, oraz Spaghetti Z Sosem Z Zielonych Oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć pietruszkę, cornichons, olej, oliwki, sardela (Jeśli za pomocą), ocet, musztarda, kapary, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn