Zielony Dip Chile może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, chili w proszku, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Zielone Ciasto Krabowe Chile Z Zielonym Majonezem Chile, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Chile-polędwica i zielone nachos Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera, chiles i kawałki flatbread. Wymieszać z serem i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flatbread
Ser
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Okładka; przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin do mieszania smaków.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.