Zielony Chile Chili Starter
Zielony Chile chili Starter może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, Salsa verde i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż papryki poblano, zmiażdżone ząbki czosnku, marchew, i cebula w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i wymieszać z hominy i salsa verde. Wymieszaj sól koszerną, kminek, oregano i zmielony czerwony pieprz. Łyżka do 2 (1-qt.) słoików. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Umieść 12 udek kurczaka obranych ze skóry i bez kości w 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj 2 słoiki chili starter nad kurczakiem; przykryć i gotować na niskim 6 do 7 godzin lub aż kurczak zostanie wykonany. Odtłuszczone tłuszcze.
Podawać z meksykańską cremą i kolendrą. Składniki 6 do 8 porcji. Hands-on 5 min.; Łącznie 6 godzin, 30 min., w tym starter
Pakiet chili STARTER w: Weck 7-oz. Szklany słoik ($50; westelm.com)