Zielony Chile Chili Starter

Zielony Chile Chili Starter
Zielony Chile chili Starter może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, Salsa verde i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż papryki poblano, zmiażdżone ząbki czosnku, marchew, i cebula w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z hominy i salsa verde. Wymieszaj sól koszerną, kminek, oregano i zmielony czerwony pieprz. Łyżka do 2 (1-qt.) słoików. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
HominyHominy
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1
Umieść 12 udek kurczaka obranych ze skóry i bez kości w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodaj 2 słoiki chili starter nad kurczakiem; przykryć i gotować na niskim 6 do 7 godzin lub aż kurczak zostanie wykonany. Odtłuszczone tłuszcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
3
Podawać z meksykańską cremą i kolendrą. Składniki 6 do 8 porcji. Hands-on 5 min.; Łącznie 6 godzin, 30 min., w tym starter
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4
Pakiet chili STARTER w: Weck 7-oz. Szklany słoik ($50; westelm.com)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn