Zieloni i fasola to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 8G tłuszczu i w sumie 229 kalorii. Jeśli masz pod ręką fasolę cannellini, cebulę, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ten przepis z Foodnetwork ma 58 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 99%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy obejmują Beans ' N ' Greens, Zieloni i fasola, oraz Fasola i warzywa.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj plasterki cebuli i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Smaż do miękkości około 3 minut.
5
Dodaj płatki czerwonej papryki oraz sól i pieprz; mieszaj, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.