Zielone Poppery Oliwkowe
Green Olive Poppers to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jeśli masz jajko, oliwki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Smoky Olive Poppers, Zielone oliwkowe Gnocchi z sosem z zielonych oliwek, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 1 jajko i 2 łyżki. woda.
Pokrój 1 zamrożony arkusz ciasta francuskiego, rozmrożony, na paski 15 (3/4 cala).
Pokrój paski na czwarte części.
Pędzlem 1 stronę paska ciasta z mieszaniną jaj i owinąć wokół 1 małej zielonej oliwki, naciskając krawędzie, aby uszczelnić. Powtórzyć z pozostałym ciastem i oliwkami. Ułóż, szew boki w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia; pędzel z mieszaniną jaj i posypać pieprzem.
Piec w temperaturze 400 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.