Zielone Chile, kurczak i fasola Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Zielonego Chile, kurczaka i fasoli Chili. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 478 kalorii, 49g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, rosół z kurczaka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zielony Chile Kurczak Chili, Zielony Chile Kurczak Chili, oraz Enchiladas z kurczakiem i białą fasolą z kremowym zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Wymieszać z kminkiem, solą, czerwonym pieprzem i kurczakiem. Gotować 6 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak jest lekko rumiane.
Wymieszać fasolę, chiles i bulion.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować od 20 do 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.