Zielona Fasola Z Orzechami Włoskimi

Zielona Fasola Z Orzechami Włoskimi
Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 187 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 34 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka masła, orzechów włoskich, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zielona Fasola Z Orzechami Włoskimi, Zielona fasola z orzechami włoskimi, oraz Zielona fasola z pokruszonymi orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Ułóż orzechy włoskie na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Gotuj fasolę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Odpływ. Opłucz fasolę zimną wodą i dobrze odcedź. Można przygotować 6 godzin do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.
6
Rozpuść masło lub margarynę z olejem na ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj fasolę i wrzucaj do podgrzania, około 4 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
8
Dodaj orzechy włoskie i pietruszkę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
9
Przełóż do miski i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn