Zielona Fasola Z Orzechami Włoskimi
Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 187 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 34 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka masła, orzechów włoskich, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zielona Fasola Z Orzechami Włoskimi, Zielona fasola z orzechami włoskimi, oraz Zielona fasola z pokruszonymi orzechami włoskimi.
Instrukcje
Ułóż orzechy włoskie na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 do 8 minut.
Gotuj fasolę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 5 minut.
Odpływ. Opłucz fasolę zimną wodą i dobrze odcedź. Można przygotować 6 godzin do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Rozpuść masło lub margarynę z olejem na ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodaj fasolę i wrzucaj do podgrzania, około 4 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj orzechy włoskie i pietruszkę i wymieszaj.
Przełóż do miski i podawaj.