Zielenina i ziarna mieszają się
Zielenie i ziarno może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.2 za porcję. Jeśli masz ml dobrze zapakowane warzywa liściaste, łuszcząca się sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Greens & Grains, Wiosenne Zielenie - I Ziarna!, oraz Pieczywo, Zieleninę I Ser, Proszę dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem jajka, mleko i sól koszerną; odstawić.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę i czosnek i smażyć do miękkości, 1 do 2 protokół.
Dodaj zielenie, ziarna, i pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek i smażyć, aż zielenie zwiędną i ziarna są rozgrzane przez, 3 do 5 protokół.
Zmniejszyć ogień do niskiej i wlać mieszaninę jaj, delikatnie mieszając, aby połączyć je z zieleniną i ziarnami. Kontynuuj mieszanie, aż będą miękko jajecznione, 2 do 3 minut.
Zdjąć z ognia, wymieszać szczypiorek i doprawić pieprzem.
Podawać na gorąco z posypką łuszczącej się soli na wierzchu,i chrupiący chleb, tosty angielskie babeczki, lub ciepłe tortille kukurydziane obok.
Mieszanie w tartym parmezanie lub kremowym chèvre jest zawsze miłe. Na splurge późną jesienią lub wczesną zimą, nie mogę wymyślić o wiele lepszego sposobu na rozpoczęcie poranka niż gotowanie garści kurek w odrobinie masła i składanie ich do jaj.
Przedruk za zgodą pełnoziarniste poranki: nowe przepisy na śniadanie na sezon przez Megan Gordon. Copyright © 2013 by Megan Gordon; photographs copyright © 2013 by Clare Barboza. Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.Megan Gordon jest pisarką kulinarną i twórczynią receptur; pisze regularnie Dla Kuchni i na własnym blogu, a Sweet Spoonful. Jej prace pojawiły się w wielu czasopismach krajowych, w tym Better Homes and Gardens i the Edible publications. Megan jest właścicielką i prowadzi Marge z siedzibą w Seattle, która jest dystrybuowana na całym świecie i została uznana przez Wall Street Journal i Sunset magazine.