Zielenina Cytrynowo-Czosnkowa Saute

Zielenina Cytrynowo-Czosnkowa Saute
Przepis cytrynowo-czosnkowe warzywa Saute jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 156 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zielenie collard, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kapusta Cytrynowo-Czosnkowa Sauté, Warzywa z czosnkiem i cytryną, oraz Cytryna czosnek zielenina i cebula.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn