Zdrowsze Jabłko Crisp II może być tylko deser szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Idź do sklepu i odebrać wodę, proszek do pieczenia, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 665 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Zdrowsza jeżyna i jabłko chrupiące, Zdrowszy Klon-Orzech Jabłkowy Crisp, oraz Zdrowsze Muffinki Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść pokrojone jabłka na patelni o wymiarach 9x13 cali.
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Połączyć owies, 1 szklanka mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, orzechy włoskie i roztopione masło razem. Pokruszyć równomiernie na mieszance jabłek.