Zdrowe Tacos rybne z salsą Mango może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 35 minut. 33 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz filety mahi mahi, mielony pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tacos Rybne Z Salsą Mango, Tacos rybne z salsą Mango, oraz Tacos Rybne Z Salsą Mango.
Instrukcje
1
Wymieszaj mango, awokado, pomidor, czerwoną cebulę, czerwoną paprykę, pietruszkę, olej rzepakowy, brązowy cukier, sok z limonki, ocet jabłkowy, sos pieprzowy, sól i zmielony czarny pieprz razem w misce. Salsę przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.