Zdrowe i pyszne: Tofu i grzyby Marsala
Zdrowe i pyszne: Tofu i grzyby Marsala może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 199 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 80 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, chrupiący chleb, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tofu z grzybami Marsala, Zdrowe i pyszne: słodkie i pikantne Tofu, oraz Zdrowe I Pyszne: Grzyby " Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym holenderskim piekarniku lub dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj paprykę, oregano i sól. Sauté 5 minut. Podkręć temperaturę do góry.
Dodaj Marsala i tofu i gotować 4 protokół, więc wino zmniejsza się trochę. Włącz ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać grzyby i pomidory. Gotować 5 minut. Zabić ciepło. Wymieszać z bazylią oraz solą i pieprzem do smaku.
Podawać w miseczkach z chrupiącym chlebem.