Zdrowe i pyszne: Puree z białej fasoli z gotowanymi jajkami

Zdrowe i pyszne: Puree z białej fasoli z jajkami w koszulce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. Jeśli masz pieprz, fasolę cannellini, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zdrowe I Pyszne: Biała Fasola Bruschetta, Zdrowe i pyszne: Ragout z białej fasoli i grzybów, oraz Zupa z bulionu szwajcarskiego i białej fasoli z jajkami gotowanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij średni rondel około 1 litrem wody.
Dodać ocet i 1/2 łyżki soli. Doprowadzić do wrzenia.
Gdy woda się rozgrzewa, podgrzej oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 30 do 60 sekund, stale mieszając.
Wlać fasolę i 4 łyżki (1/4 szklanki) bulionu z kurczaka. Gotować 3 lub 4 minuty, aż fasola są podgrzewane przez, mieszając od czasu do czasu. Zabić ciepło. Za pomocą robota kuchennego lub blendera zanurzeniowego, mieszaninę fasoli puree, dodając ostatnie 2 łyżki bulionu w miarę postępów. Sól i pieprz do smaku. Dziel równomiernie między miseczki.
Wracając do jaj: gdy woda się zagotuje, upuść ciepło do bardzo delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Za pomocą łyżki szczelinowej stwórz delikatny wir. Rozbij 1 lub 2 jajka do filiżanki i ostrożnie wrzuć je / je do wiru. (To/powinny migrować do środka puli.) Po 3 lub 4 minutach wyjąć jajko(y) za pomocą łyżki szczelinowej.
Lekko odcedzić i ułożyć na puree z białej fasoli. Powtórz proces z pozostałymi jajami.
W razie potrzeby posypać parmezanem.