Zdrowe i pyszne: lżejsza lasagne szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. 329 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pieczoną paprykę, makaron lasagne, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zdrowe I Pyszne: Lżejsze Domowe Frytki, Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i karczochem, oraz Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku lub piecu holenderskim, gotować makaron lasagne w osolonej wodzie, aż al dente, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Drenaż. Spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Na dużej patelni nonstick rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podsmażyć cebulę i grzyby, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać czosnek i saute dodatkowe 30 do 60 sekund, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać pieczoną czerwoną paprykę i podgrzać. Zabić ciepło i odstawić na bok.