Zdrowe babeczki śniadaniowe trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 413 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga maślanki, odmian jabłek, brązowego cukru i bananów. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako raczej niedrogie śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowe Babeczki Śniadaniowe, Zdrowe Babeczki Śniadaniowe, oraz Zdrowe Babeczki Śniadaniowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. dokładnie nasmaruj 12-liczącą patelnię do muffinek masłem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
W dużej misce wymieszaj mączkę migdałową, mączkę lnianą, otręby owsiane, mąkę orkiszową, mąkę pełnoziarnistą, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. W osobnej misce ubij jajko i białko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Groch Fioletowy
Siemię Lniane Mielone
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Ramię
Mąka Orkiszowa
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Otręby Owsiane
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mieszankę jajeczną do suchych składników z maślanką, musem jabłkowym i bananami. Mieszaj razem, ale unikaj nadmiernego mieszania. Dodaj orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Zgarnij ciasto do kubków na muffinki i piecz, aż stwardnieje, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wrzuć jabłka, sok jabłkowy i sok z cytryny na patelnię i zagotuj na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, około 15 minut. Wymieszaj cukier i mieszaj, aż się rozpuści.
Zmiksuj mieszaninę w robocie kuchennym, blenderze lub młynie spożywczym. Jeśli nie użyjesz od razu, pozostaw do ostygnięcia, a następnie wstaw do lodówki.