Załadowane Ciasteczka Owsiano-Rodzynkowe
Załadowane ciasteczka Owsiano-rodzynkowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 46. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, staromodny płatek owsiany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Załadowane Ciasteczka Owsiane, Załadowane Ciasteczka Owsiane, oraz Załadowane Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i pachnący, o 8 protokół.
Rozłóż Kokosowe na innym obramowane blachy do pieczenia i tosty, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Niech orzeszki i kokos ostygną. Rodzynki zalać gorącą wodą w małej misce; odstawić.
W międzyczasie mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól ubić razem w małej misce.
Dodaj masło, brązowy cukier i cukier granulowany do miski miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy (lub dużej miski, jeśli używasz miksera ręcznego) i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie kremowy. Beat w jaja, jeden po drugim, aż włączone. Ubij w mleku i wanilii, aż do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo ubijaj mieszankę mąki. Ubić w owsie, rodzynki, orzechy włoskie i Kokosowe.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na nieczystych blach do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 12 protokół, przełączanie pozycji blach do pieczenia w połowie. Schłodzić ciasteczka na arkuszach na stojakach z drutu przez 1 minutę, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.