Zapiekany Tuńczyk z Czerwonym i czarnym pieprzem z sosem ananasowo-Czerwonym Chile i przyprawionymi frytkami

Zapiekany Tuńczyk z Czerwonym i czarnym pieprzem z sosem ananasowo-Czerwonym Chile i przyprawionymi frytkami
Przepis pieczony Czerwony i czarny pieprz Crust Tuńczyk z sosem ananasowo-Czerwonym Chile i przyprawione frytki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1106 kalorii, 58g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na 4,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chile de arbol, cascabel chile proszek, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Umieść sok ananasowy w średnim rondlu na dużym ogniu i zmniejsz do 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj ancho i chile de arbol proszku i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
5
Dodać zredukowany sok ananasowy, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego2 Puszki (po 46 Uncji Każda) Niesłodzonego Soku Ananasowego
6
Umieścić mieszaninę w blenderze i zmiksować na gładką masę. Przecedzić do czystego rondla na średnim ogniu, dodać miód i gotować przez 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wymieszać przyprawy w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Tuńczyka posmarować z każdej strony oliwą z oliwek i doprawić solą. Pogłębiać 1 stronę każdego tuńczyka w mieszance przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
9
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i przesmażyć przyprawę do tuńczyka przez 2 do 3 minut, aż powstanie skórka. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 1 do 2 minut na rzadką doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
11
Wymieszać sól, proszek ancho i kminek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Rozgrzać olej roślinny do 325 stopni F w frytkownicy. Smażyć ziemniaki w partiach, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
13
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zwiększyć temperaturę oleju do 375 stopni, włożyć ziemniaki, partiami, z powrotem do oleju i smażyć, aż będą brązowe i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
14
Frytki wyjąć z oleju łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i natychmiast doprawić mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn