Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym
Ten przepis służy 16 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Mieszanka ciasta mix, serek philadelphia, cool whip bited polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki dyniowe z kremem Bourbon, Placki Z Dyni I Twarogiem, oraz Placki dyniowe z nadzieniem z serem śmietankowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pierwsze 7 składników ubić mikserem do wymieszania. Miarka do 32 kopce, 3 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania, przy użyciu około 2 łyżki. dla każdego.
Piec 12 do 14 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 2 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Beat twarożek, krem prawoślazu, imbir i cynamon w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Rozprowadzić 3 Łyżki. na płaską stronę 1 ciasta; wierzch z drugim ciastem, płaska strona w dół.
Zwijaj krawędź w posypce. Powtórz z pozostałymi ciastami. Przechowywać w lodówce.