Zapiekanka ziemniaczana IV
Zapiekanka ziemniaczana IV może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.31 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz ser cheddar, skondensowany krem z rosołu, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszać razem mrożone Brązy hash, cebula, ser cheddar, śmietana i sól. W małej misce wymieszaj zupy z kurczaka i grzybów.
Wlać zupy na mieszankę hash brown i wymieszać.
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Roztopioną margarynę i płatki kukurydziane wymieszać i zalać wierzchem zapiekanki.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Piec przez dodatkowe 15 minut, jeśli chcesz zapiekanka bardziej rumiane.