Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków Z Indyka

Przepis zapiekanka z indyka na słodkich ziemniakach jest gotowa w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, pietruszkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków Z Indyka, Słodkie Ziemniaki, Pieczarki, Resztki Zapiekanki Z Indyka, oraz Zapiekanka z białymi jajkami ze skórką ze słodkich ziemniaków i kiełbasą z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać słodkie ziemniaki, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową i mleko. Łyżka mieszaniny słodkich ziemniaków wokół wewnętrznej krawędzi 10-calowej okrągłej zapiekanki, tworząc pierścień.
Rozgrzać czas i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj zupę, indyka i wodę. Gotować, aż mieszanina będzie gorąca i bulgotanie. Łyżka mieszaniny indyka do środka pierścienia słodkich ziemniaków.
Piec w temperaturze 177°. przez 30 minut lub aż mieszanina indyka jest gorąca i bulgotanie.
Posypać orzechami włoskimi i pietruszką, w razie potrzeby.
Możesz zastąpić kurczaka indykiem.