Zapiekanka Ze Szparagów I
Zapiekanka ze szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka tapioki, jajka, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szparagami i szynką, Zapiekanka z szynką i szparagami, oraz Zapiekanka Ze Szparagów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Szparagi przyciąć i pokroić na kawałki 3/4 cala; blanszować w kuchence mikrofalowej przez 2 do 3 minut i odcedzić.
Umieść szparagi, szynkę i jajka w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. W dużej misce połączyć cebulę, papryka, ser, tapioka, pietruszka, sok z cytryny, zupa i mleko; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia i wymieszać ze szparagami, szynką i jajkami.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 25 do 35 minut lub aż gotowane przez.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.