Zapiekanka z wołowiną i makaronem

Zapiekanka z wołowiną i makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka makaronu rotini, czosnek, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z makaronem z bakłażanem i wołowiną, Serowa zapiekanka z wołowiną i makaronem, oraz Twisty Pasta Zapiekanka Wołowa.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 10 protokół.
Odcedzić i odstawić. W misce wymieszać bułkę tartą i parmezan; odstawić.
W garnku 3-quart żaroodpornym rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez 4 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, dodać mieloną wołowinę i gotować, aż wołowina będzie dobrze rumiane, o 7 protokół. Zeskrobać wołowinę na durszlak, aby odcedzić nadmiar tłuszczu. Wytrzyj patelnię i wróć wołowinę na patelnię; zmniejsz ciepło do średniego.
Podgrzej brojlery. Pomidory, sól, oregano i pieprz wymieszać z wołowiną i gotować przez 3 minuty.
Dodaj zarezerwowany makaron i wymieszaj. Gotować przez 2 do 3 minut, aby podgrzać makaron.
Zdjąć z ognia i wymieszać Cheddar.
Top makaron z reserved mieszaniny chleb-okruchy i gotować pod brojlerem, aż złoty kolor brązowy, 2 do 3 protokół.