Zapiekanka z szynką i serem

Zapiekanka z szynką i serem
Szynka i ser Pie Pot może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka stek z szynki, woda, mleko ser cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 5 składników. Serek kremowy w mikrofalówce rozprowadzić w misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do całkowitego rozpuszczenia, mieszając co 15 sek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać do mieszaniny szynki; dobrze wymieszać. Łyżka do 4 (8-oz.) ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Rozwiń ciasto skorupa na lekko mąki powierzchni; roll do 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Pokroić na 4 rund 5-calowym foremką do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
6
Liście wyciąć z około 1/4 listków małym foremką do ciastek lub ostrym nożem; wyrzucić Pozostałe listki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Jajko i wodę ubić widelcem, aż do wymieszania; szczotkować na górnych krawędziach ramekinów. Wierzch obsypać rundami ciasta; delikatnie przycisnąć na górne krawędzie ramekinów, aby je zamknąć. Wierzch z wycięciami liści; delikatnie umyć jajkiem. Wyrzucić resztki płynu do mycia jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Przeciąć szczeliny w skorupach, aby odpowietrzyć.
10
Piec 30 do 32 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn