Zapiekanka z serem " n " Chile
Zapiekanka Cheese' n ' Chile to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. To danie główne ma 405 kalorii, 21g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki, jajka, twarożek drobnoziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Zapiekanka Serowa Chile, Chile-Serowy Brunch Zapiekanka, oraz Season ' s Cheese & Chile Enchilada Crock Pot Casserole.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka i sól, dodać sery i masło.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić na masę serową.
Dodaj zielone chiles i pimiento.
Wlać do lekko nasmarowanej 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Piec, Odkryte, w 350 przez 45 minut lub do zestawu.
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada