Zapiekanka z owoców morza może być właśnie tym przepisem peskatariańskim , którego szukasz. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 647 kalorii , 37 g białka i 30 g tłuszczu . Za 4,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny . Sprawdza się dobrze jako dość drogie danie główne. Jeśli masz pod ręką cebulę, trzonki i kawałki grzybów, bułkę tartą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 61% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Cajun Seafood and Andouille Sausage Gumbo , Colorful Tomato and Spinach Seafood Pasta i Italian Seafood Stew .
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wymieszaj kraba, krewetki, seler, cebulę, zieloną paprykę, grzyby i papryczki pimiento. W małej misce ubij majonez, mleko, pieprz i sos Worcestershire; wymieszaj z mieszanką owoców morza. Wymieszaj z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala