Przepis Clam Stuffing Bake można przygotować w około 30 minut . Za 1,61 dolara za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 583 kalorie , 16 g białka i 16 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Mieszanka przyprawionych mieszanek farszowych, marchewki, selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę peskatariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Klasyczny sos z małżami , Lekka zupa z małżami i Nowoangielska zupa z małżami .
Instrukcje
1
W małym rondelku podsmaż seler, paprykę i cebulę na 1 łyżce masła, aż będą prawie miękkie. Dodaj bulion i marchewkę. Doprowadź do wrzenia. Dodaj mieszankę farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)