Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z makaronem warzywnym. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz skondensowany krem z zupy brokułowej, soli, warzyw z mieszanki kalifornijskiej i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Warzywnym, Zapiekanka Z Makaronem Warzywnym Pesto, oraz Zupa Z Makaronem Warzywnym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce połączyć zupy, mleko, 3/4 szklanki sera, czosnek, pietruszkę, pieprz i sól. Wymieszać z makaronem, mieszanką warzywną i kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Przepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wlać do nasmarowanego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Posypać pozostałym serem. Przykryć i piec 45-50 minut lub do rozgrzania.