Zapiekanka Z Kiełbasą
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka z kiełbasą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz dekoracji: liście bazylii, mleko, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Zapiekanka Z Kiełbasą I Półksiężycem, Zapiekanka z kiełbasą i półksiężycem, oraz Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 5 pierwszych składników do wymieszania.
Rozbić rolki kiełbasy; pokroić każdą rolkę w poprzek na trzecie, cięcie w poprzek kiełbasy.
Połówkę rolek układamy w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali; posypujemy połową sera. Powtórz warstwy raz.
Masę jajeczną zalać bułeczkami i serem. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin.
Piec zapiekankę 50 do 55 minut lub do środka jest ustawiony.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1 1/4 szklanki substytut jaj może być zastąpiony.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy owijki Sister Schubert ' s Sausage Wrap