Zapiekanka Z Kalarepy

Zapiekanka Z Kalarepy
Zapiekanka z kalarepy to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 536 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką śmietanę, sól i pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Zapiekanka Z Kalarepy I Szynki, Kalarepa ' N ' Carrot Bake, oraz Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotować pokrojoną w kostkę kalarepę na maśle: Rozgrzej piekarnik do 177°. na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodaj pokrojoną w kostkę kalarepę i delikatnie gotuj przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
3
Ubić żółtko i ubić śmietanę, mąkę, buławę, sól i pieprz, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Połowę gotowanej kalarepy umieścić na dnie naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Warstwę na pokrojonej w kostkę szynce i pietruszki. Wierzch z pozostałą kalarepą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Pokrojona W Kostkę
KalarepaKalarepa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Składniki sosu polać kalarepą i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1
Piec w temperaturze 350 ° F przez 30-35 minut lub do lekko rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn