Zapiekanka Z Indyka-Feta

Zapiekanka Z Indyka-Feta
Zapiekanka z indyka-Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka masła, ciasto filo, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z pieczarkami i fetą, Bakłażan-Feta Filo Placki, oraz Fetan i Walnut phyllo Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać indyka; gotować 8 do 9 minut lub aż indyk nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Dodaj szpinak i garam masala, mieszając do wymieszania. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Ser, orzeszki piniowe, sól i jajko wymieszać w mieszaninie z indykiem, aż do dobrze wymieszanego. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Rozwiń arkusze phyllo; przykryj folią lub ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Umieścić 1 arkusz phyllo na wierzchu mieszaniny indyka; spryskać sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałymi 4 arkuszami phyllo; spryskaj górną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
Piec 15 do 20 minut lub do phyllo jest chrupiące i złocisty brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn