Zapiekanka Z Frytkami Critter

Zapiekanka Critter Fritter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 774 kalorii, 40g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, mielony pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Placka Kukurydzianego, Zapiekanka Kukurydziana Bezglutenowa, oraz Overnight Apple Fritter French Toast Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, mieszając do kruszonki, aż nie będzie już różowy, o 10 protokół.
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na bok.
Odcedzić większość tłuszczu, pozostawiając tyle, aby pokryć dno patelni.
Dodać cebulę do tłuszczu na patelni; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Powrót mięso na patelnię i doprawić czosnkiem w proszku, sól, pieprz, kminek, chili w proszku i oregano.
Wymieszać w plasterkach jalapeno i gotować do ogrzania.
Przenieś tę mieszaninę do kwadratowego naczynia do pieczenia 8 cali.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mieszankę chleba kukurydzianego, masło, mleko i jajko. Można to zrobić podczas gotowania mięsa. W naczyniu do pieczenia wyłożyć na wierzch mieszankę mięsną, następnie udekorować rozdrobnionym serem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złotobrązowa i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 40 minut. Lekko ostudzić, następnie pokroić w kwadraty do podania.