Zapiekanka z dzikiego ryżu w cieście z orzechów laskowych
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Jeśli 2,04 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebek-placek z dzikiego ryżu w skórce z orzechów laskowych może być doskonałym pescatarian przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, skracanie, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbed Warzywa W Quiche Feta Z Dzikiego Ryżu Crust, Sałatka z przegrzebków i jabłek z sosem z orzechów laskowych, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub aż do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i skrócenie, i Puls 5 lub 6 razy lub aż kruchy. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj 5 łyżek wody i przetwarzaj, aż ciasto utworzy kulkę i oddzieli się od boków miski, dodając więcej wody w razie potrzeby. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Ciasto
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać grzyby i szalotka; smażyć 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
5
Usunąć mieszaninę grzybów z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj przegrzebki na patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
8
W misce ubić skrobię kukurydzianą i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
9
Połączyć mieszaninę skrobi kukurydzianej, śmietana, i ser w dużej patelni na średnim ogniu; gotować 3 minut lub aż mieszanina jest zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Ser
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wyjąć z ognia i wymieszać mieszaninę grzybów, przegrzebki, ryż i pozostałe składniki. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Przegrzebki
Ryż
11
Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwijaj każdą połowę do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
12
Połówkę ciasta ułożyć na dnie lekko natłuszczonego naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego. Łyżka przegrzebek mieszaniny na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
13
Umieścić drugą połowę ciasta nad nadzieniem, szczypanie do uszczelnienia krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
14
Przeciąć szczeliny w górnej części skorupy nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
15
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
16
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
17
Uwaga na wino: czy mogę sparować coś innego niż Riesling? Ze słodyczą orzechów laskowych, przegrzebki, i sos, chciałbym udać się prosto do butelki z Niemiec w regionie Mosel. Coś jak Fritz Haag Brauneberger Juffer-Sonnenuhr Riesling Kabinett 2001 (27 zł). -- Steven Geddes
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.