Zapiekanka z dzikiego ryżu i szynki
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka z dzikiego ryżu i szynki może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka ciętych brokułów, majonezu, musztardy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać szybko gotujący się biały ryż, możesz śledzić to danie główne z Pieczony Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu, Zapiekanka z kurczaka i dzikiego ryżu, oraz Zapiekanka Z Kurczaka I Dzikiego Ryżu podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka do niezaspokojonego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Top z brokułami i szynką.
Połączyć zupę, majonez i musztardę.
Rozprowadzić na mieszance ryżowej i delikatnie wymieszać.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do uzyskania bąbelków.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.