Zapiekanka Z Cukinii
Zapiekanka z cukinii to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 504 kalorie, 27g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, włoski* pięć serów, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cukinia e Pomodori Gratinati (zapiekanka z cukinii i pomidorów), Zapiekanka Z Cukinii, oraz Zapiekanka Z Cukinii.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Ułóż 4 rzędy cukinii na przemian z 3 rzędami pomidorów na dnie 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania, nakładając rzędy w razie potrzeby.
Posypać cebulą, skropić sosem. Kryć się.
Piec 30 do 35 min. lub aż cukinia będzie miękka, odsłaniając po 20 min.
Wierzch z bazylią i serem; piec 5 min. albo aż ser się rozpuści.