Zapiekanka z wołowiną Chili to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kukurydzę z kernela, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z wołowiną, ryżem i Chili, Chili Wołowina Chleb Kukurydziany Zapiekanka, oraz Chili wołowe (Chili con Carne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na oddzielnej patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wymieszać z zielonym pieprzem i groszkiem, doprawić proszkiem chili i płatkami czerwonej papryki. Wymieszać gotowaną wołowinę, pomidory i pastę pomidorową do mieszaniny. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Wymieszać w fasoli i kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Łyżka 1/2 mieszaninę patelni do przygotowanego naczynia żaroodpornego, i góry z 1/2 ćwiartki tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Warstwa z pozostałą mieszaniną patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Przykryć i piec 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Zdjąć pokrywę, a na wierzchu pozostałe tortille i ser. Kontynuuj pieczenie 10 minut, lub aż ser topi się i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania