Piec-Top fricassee warzyw z estragon krem może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz wermut, estragon, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wiosenne Frytki Warzywne Z Kremem Szafranowym, Frytki z kurczaka z estragonem, oraz Kotlety wieprzowe pieprzone z frytkami warzywnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Rozgrzać olej w dużej, dwustronnej patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Dodaj pokrojoną cebulę, paprykę, szparagi, i marchew i gotować 3 do 5 protokół, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać estragon i wermut gotować 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki