Zapiekanka Toastacho wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 4,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 77g tłuszczu, oraz w sumie 1066 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, cebulę, Poblano chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado / szybki mus z awokado z ciemnej czekolady jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa i inne tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, Zapiekanka z kapusty {aktualizacja klasycznej zapiekanki z zielonej fasoli na Święto Dziękczynienia}, oraz Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do zapiekanki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wywar z wołowiny zagotować na wolnym ogniu w garnku; dodać ancho chiles i tyle wody, aby je przykryć i ugotować, aby je rozpuścić. Po zmiękczeniu przenieść do robota kuchennego i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Char poblanos równomiernie nad płomieniem lub pod brojlerem. Schłodzić w przykrytej misce, a następnie obrać, nasiona, posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ułóż paski tortilli na blasze do pieczenia, spryskaj sprayem do gotowania i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec do głębokiego złocistego brązu, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Rozgrzać olej, 2 obroty patelni, na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać chorizo i brązowy, kruszenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
8
Dodaj wołowinę i kontynuuj brązowienie i kruszenie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
9
Dodaj fasolę, kolendrę, kminek, czosnek, cebulę, poblanos i puree z ancho i gotuj razem kilka minut, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Połowę pasków tortilli ułożyć w naczyniu zapiekankowym, a na wierzch ułożyć mieszankę chorizo i wołowiny. Schłodzić i przechowywać na posiłek (pozostałe paski tortilli przechowywać w foliowym woreczku do momentu użycia) lub piec do podania. Aby upiec, zapiekankę w temperaturze pokojowej zalać pozostałymi paskami tortilli i serem i piec w temperaturze 375 stopni F, aż będzie się bąbelkować i rozgrzać przez 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Starty Ser Jack, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Do kremu z awokado: dodać śmietanę, awokado i sok z limonki do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Zalać zapiekankę marynowanymi jalapenos, sałatą, pomidorami i cebulą i wlać śmietanę z awokado na wierzch (lub podać przy stole).