Zapiekanka pomidorowa z dwiema fasolkami od początku do końca zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 16 osobom. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5 g białka i 9 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup oregano, grzyby, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 24% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów z dressingiem z pieczonych pomidorów oraz Sałatka z pomidorów wiśniowych, fasolki szparagowej i fasoli woskowej z bułką tartą z ziołami z „Kitchen Garden Cookbook” .
Instrukcje
1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8–10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Funta świeżej Fasoli Woskowej, Pokrojonej Na 2-calowe Kawałki
świeża Fasola Woskowa, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odpływ; dodać pomidory i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Na dużej patelni podsmaż grzyby i cebulę na 4 łyżkach masła, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.