Zapiekanka Makaronowa Taco
Taco Noodle Bake to przystawka dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 9 g tłuszczu i łącznie 176 kalorii. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką przyprawę do taco, śmietanę, proszek cebulowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Zapiekanka z makaronem Taco, obiad z makaronem Taco i danie z makaronem Taco są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszać sos pomidorowy, wodę, zielone chilli, przyprawę do taco, cebulę w proszku, chili w proszku i czosnek w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 5 minut.
Odcedzić makaron; umieścić w natłuszczonej blaszce o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Posmarować mieszanką wołową; posypać serem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 10-15 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Na wierzch połóż sałatę, pomidory, oliwki i sos taco.
Udekoruj kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé to świetny wybór dla kuchni meksykańskiej. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować wina ONEHOPE Reserve Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Wino rezerwowe ONEHOPE Pinot Noir]()
Wino rezerwowe ONEHOPE Pinot Noir
Dojrzała czarna wiśnia | Cola | Bogaty | Wanilia