Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem

Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem
Kremowana Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, bitej śmietany, bułki tartej z chleba, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone Krążki Cebuli, Smażone Krążki Cebuli, oraz Smażone Krążki Cebuli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż bułkę tartą na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec do lekko tosty, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podsmaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Przenieść 2 łyżki boczku kapie do ciężkiego dużego garnka; rezerwy na kremowanej kukurydzy. Wyrzucić Pozostałe krople.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Mąkę umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Posypać solą i pieprzem. Oddzielić czerwone plastry cebuli na pierścienie i wrzucić mąkę do płaszcza lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki w tym samym dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać krążki cebuli na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy, dodając więcej oleju w razie potrzeby, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieść krążki cebuli do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Wymieszaj bułkę tartą, boczek, krążki cebuli i połowę zielonej cebuli w czystej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Bułka TartaBułka Tarta
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12
Masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
13
Dodaj masło do garnka z zastrzeżonymi kapiącymi boczkami; rozpuść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Dodać posiekaną cebulę; smażyć na złoty kolor i zacząć mięknąć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
15
Dodaj mrożoną kukurydzę; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
16
Dodać mleko i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać kaszę i pieprz cayenne. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
KremKrem
KaszaKasza
MlekoMleko
17
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pozostałą zieloną cebulą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
18
Przełożyć kremową kukurydzę do przygotowanego naczynia. (Polewa i kukurydza mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
KukurydzaKukurydza
19
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Piec gratin odkryte 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
21
Posypać polewa nad; piec, aż polewa jest lekko chrupiące i kremowane kukurydza zgęstnieje i jest ogrzewany przez, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn