Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem
Kremowana Zapiekanka kukurydziana ze smażonymi krążkami cebuli i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, bitej śmietany, bułki tartej z chleba, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone Krążki Cebuli, Smażone Krążki Cebuli, oraz Smażone Krążki Cebuli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż bułkę tartą na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec do lekko tosty, o 10 protokół.
Podsmaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe.
Przenieść 2 łyżki boczku kapie do ciężkiego dużego garnka; rezerwy na kremowanej kukurydzy. Wyrzucić Pozostałe krople.
Mąkę umieścić w średniej misce.
Posypać solą i pieprzem. Oddzielić czerwone plastry cebuli na pierścienie i wrzucić mąkę do płaszcza lekko.
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki w tym samym dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać krążki cebuli na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy, dodając więcej oleju w razie potrzeby, o 2 protokół na stronę.
Przenieść krążki cebuli do ręczników papierowych.
Wymieszaj bułkę tartą, boczek, krążki cebuli i połowę zielonej cebuli w czystej średniej misce.
Masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Dodaj masło do garnka z zastrzeżonymi kapiącymi boczkami; rozpuść na średnim ogniu.
Dodać posiekaną cebulę; smażyć na złoty kolor i zacząć mięknąć, o 6 protokół.
Dodaj mrożoną kukurydzę; smażyć 5 minut.
Dodać mleko i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać kaszę i pieprz cayenne. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pozostałą zieloną cebulą. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć kremową kukurydzę do przygotowanego naczynia. (Polewa i kukurydza mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec gratin odkryte 25 minut.
Posypać polewa nad; piec, aż polewa jest lekko chrupiące i kremowane kukurydza zgęstnieje i jest ogrzewany przez, o 20 minut dłużej.