Zapiekanka Florencka Z Kurczakiem

Zapiekanka Florencka Z Kurczakiem
Zapiekanka Florencka z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 58g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1433 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz parmezan, sok z cytryny, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Zapiekanka Florencka Z Kurczakiem, Łatwa Zapiekanka Florencka Z Kurczaka, oraz Zapiekanka Florencka Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połówki piersi kurczaka umieścić na blasze do pieczenia; piec 20 do 30 minut, aż nie będzie już różowy i soki biegną jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Zwiększ temperaturę piekarnika do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Ciągle mieszając, wymieszaj czosnek, sok z cytryny, śmietanę z zupy grzybowej, włoską przyprawę, pół na pół i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Ułóż szpinak na dnie naczynia do pieczenia 9x9 cali. Szpinak przykryć grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Połowę mieszanki z rondla zalać grzybami. Ułożyć piersi z kurczaka w naczyniu i przykryć pozostałą mieszaniną sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Posypać kawałkami boczku, a top z serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
9
Piec 20 do 25 minut w 400 stopni F (200 stopni C) Piekarnik, aż bąbelki i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn