Zapiekanka Bawarska
Bawarska Zapiekanka wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 481 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za $3.59 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś kiszoną kapustę, sól, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Morela Bawarska, Precle Bawarskie, oraz Brzoskwiniowy Bawarski.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odcedzić; gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić na 1/4 cala. plastry.
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe. W kapie brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach.
Usuń kotlety;odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową.
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości. Dodaj kapustę kiszoną i boczek; gotuj przez 3-4 minuty.
Łyżka mieszanki kiszonej kapusty do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Ułóż kotlety wieprzowe, plastry ziemniaków i pomidory.
Posyp kminkiem, solą i pieprzem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.