Zapiekane Rigatoni z klopsikami i papryką

Zapiekane Rigatoni z klopsikami i papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Rigatoni z klopsikami i papryką. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 729 kalorii, 32G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ricotta salata, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane Rigatoni Z Klopsikami, Zapiekane Rigatoni Z Małymi Klopsikami, oraz Zapiekane Rigatoni z włoską kiełbasą i papryką # PepperParty plus gratisy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować rigatoni aż bardzo al dente, 2 do 3 minut mniej niż wskazuje Etykieta; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek i pieprz czerwony płatki i gotować, aż czosnek jest złoty. Zmiażdżyć pomidory śliwkowe na patelni rękami; wypłukać każdą puszkę z 1/2 szklanki wody i dodać wodę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać bazylii; dusić, odkryte, aż sos jest zagęszczony, o 15 protokół. Bazylia wyrzucić, SOS doprawić solą. (Ewentualnie podgrzać 4 szklanki przygotowanego sosu pomidorowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Pancettę wymieszać z sosem, następnie dodać klopsiki, pieczoną czerwoną paprykę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Posmaruj 3-do-4-ćwiartkowe naczynie do pieczenia oliwą z oliwek. Ugotowany makaron wymieszać z sosem i połową każdego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Rozprowadzić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Pozostały ser posypać makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
9
Piec, odkryte, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
11
Zdjęcia Lisa Shin
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn